PUUR SMAAKT HET BEST!

Dagelijks genieten van ambachtelijk brood!

Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood:

Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak.

Onze vier pijlers

Biologische grondstoffen

Wij zien het als onze plicht om enkel de beste, biologische grondstoffen te selecteren en ze in hun meest originele en eerlijke vorm te verwerken tot heerlijk brood.

De factor tijd

Onze enige verbeteraar… is tijd. In onze ateliers respecteren we steevast de broodnodige rust en rijs tijden van het deeg en het bijhorend natuurlijk gistingsproces.

Huisbereide natuurdesem

Wij werken reeds 40 jaar met ons eigen huisbereide natuurdesem die als een rode draad doorheen ons productieproces loopt.

Het ambacht

Het vele handwerk is bepalend voor ons product, hierdoor bieden wij kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit, sociaal engagement en bovenal producten met passie gemaakt door bezielde mensen.

PUR PAIN: Lang houdbaar ambachtelijk biologisch brood, in een veilige zuurstofarme of diepvries verpakking. Smaakt altijd kraakvers!

De PUR PAIN broodproducten worden in de ambachtelijke bio bakkerij vers gebakken en vervolgens volledig afgeschermd verpakt. PUR PAIN brood is snel af te bakken en smaakt dus altijd kraakvers. Met de zuurstofarme en diepvries verpakking maken we biologisch, vers brood altijd beschikbaar voor iedereen op elk moment.

Lees verder

Verkooppunten

Loopt het water je in de mond bij het zien van al dat lekkers? Ontdek hier waar u als particulier uw dichtstbijzijnde verkooppunt kan vinden…

Zoek in jouw buurt