arrowarrow-rightcertified-biocheckclipboardgoogle-plusGroupShapePage 1selectyoutube

Heerlijk genieten van echt brood!

Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood: Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak.

Onze vier pijlers

Biologische grondstoffen

Wij zien het als onze plicht om enkel de beste, biologische grondstoffen te selecteren en ze in hun meest originele en eerlijke vorm te verwerken tot heerlijk brood.

De factor tijd

Onze enige verbeteraar… is tijd. In onze ateliers respecteren we steevast de broodnodige rust en rijs tijden van het deeg en het bijhorend natuurlijk gistingsproces.

Huisbereide natuurdesem

Wij werken reeds 40 jaar met ons eigen huisbereide natuurdesem die als een rode draad doorheen ons productieproces loopt.

Het ambacht

Het vele handwerk is bepalend voor ons product, hierdoor bieden wij kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit, sociaal engagement en bovenal producten met passie gemaakt door bezielde mensen.

Oergranen - alternatieve granen

Oergranen worden reeds eeuwenlang geteeld en verwerkt in brood en andere producten. Onze voorvaderen kweekten ze op de meest natuurlijke manier die er bestaat. Hierdoor zijn ze helemaal natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd. Bij Bio De Trog creëren we brood op traditionele wijze, vervaardigd op basis van deze oergranen. Zo bevatten ze allen nog hun gezonde en typische voedingswaarden en bieden ze specifieke smaken en aroma’s.

Lees verder

Verkooppunten

Loopt het water je in de mond bij het zien van al dat lekkers? Ontdek hier waar u als particulier uw dichtstbijzijnde verkooppunt kan vinden…

Zoek in jouw buurt