Een verhaal van duurzaamheid

BIO BAKKERIJ DE TROG TREKT AL SINDS JAAR EN DAG DE DUURZAME KAART

De Ieperse Bio Bakkerij van bezieler Hendrik Durnez staat voor pure ambacht waar vakbekwame meester-bakkers dag in dag uit overheerlijk biologisch brood op tafel toveren. Niet alleen de pure grondstoffen en hun pure bakkersambacht, maar ook een stevige portie duurzaamheid met focus op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) zit er bij De Trog als het ware ingebakken. Een succesverhaal waar ook vandaag nog ijverig aan verder geschreven wordt.

Lees meer in onze folder

Download folder

 

 

CO2 NEUTRAAL LABEL

Bio Bakkerij De Trog werkt samen met Taking Climate Action om haar productieproces CO2-neutraal te maken. Door te investeren in duurzame energie, energiebesparende maatregelen en het optimaliseren van logistiek, vermindert de bakkerij haar ecologische voetafdruk. Samen met Taking Climate Action zet De Trog stappen richting een klimaatvriendelijke toekomst, waarbij zowel het milieu als de gemeenschap wordt ondersteund.

Lees hier meer over op de officiële landingspagina

 

co2 ding