Inspiratie

Pur Pain is er voor de vakman. Vandaag is ambachtelijk smaakvol biologisch brood de nieuwe standaard voor een gezonde duurzame levensstijl. Eerlijke pure broodambacht van weleer gemaakt met respect voor mens, dier en planeet. Met Pur Pain maken we biologisch brood beschikbaar voor iedereen op elk moment. Gemaakt met veel passie door de vakman, voor de vakman! Laat je inspireren door die themafolders en productfolders.

Croustini Themafolder Site

CROUSTINI:
VAN BROODUITVAL TOT EEN SMAAKRIJKE TOPPER!

Een lekker en creatief product dat duurzaamheid uitstraalt. Wie valt er niet voor. De Bio Croustini worden vervaardigd van surplus baguettes. Mediterrane kruiden en fijne olijfolie geven ze een heerlijke smaak. Deze combinaite maken ze tot een echte food waste reduction referentie. “Let’s make wastegreat again!”

Download >


DESEMBROOD
ONS GEHEIM: DE HUISBEREIDE NATUURDESEM

Desembrood is een prachtig ambachtelijk product waarvoor nog de tijd wordt genomen om het te maken. “Henri De Desem” onze huisbereide natuurdesem, loopt als een rode draad doorheen ons productieproces en ons gamma. Onze moederdesem, kent een know-how van 40 jaar oud! Elke dag gebruiken we een stuk van het moederdeeg om onze huisbereide desem te vormen. “Henri De Desem” wordt in leven gehouden door hem dagelijks te voeden. Hoe ouder het moederdeeg, hoe stabieler de culturen, hoe meer aroma’s vrijkomen, hoe smaakvoller het brood. Daardoor proef je een unieke smaak die onevenaarbaar is en specifiek voor Bio Bakkerij De Trog.

Download >

Desem 1 Themafolder Site
Tritordeum 1 Theamfolder

TRITORDEUMBROOD
NIEUW, DUURZAMER, SMAAKRIJKER

Tritordeum is een nieuw mediterraans graan met voordelen voor de boer, consument en het milieu. Dit gewas is ontstaan uit een natuurlijke kruising van durum tarwe en wilde gerst. Het aromarijk graan bevat minder gluten dan gewone tarwe en is daardoor beter verteerbaar. Logisch dat we bij Biobakkerij De Trog deze graansoort omarmen en er de smakelijkste broodcreaties mee ontwikkelen.

Download >


VEGANBROOD
BEWUST AMBACHTELIJK

Vegan, plant based consumeren is een maatschappelijke trend die door een steeds groter deel van de samenleving wordt uitgedragen. Samen willen we een bijdrage leveren aan de minimalisatie van de ecologische voetafdruk en investeren in dierenwelzijn, biodiversiteit en plantbased voeding. Bio bakkerij De Trog wenst ook de volgende generaties in de ogen te kunnen kijken. Vakkennis is hier onze bondgenoot. Met de ambachtelijke kennis van het verleden spelen we smaakvol in op de toekomst, want vegan moet ook lekker zijn. De meesterbakkers van ons broodatelier gingen passioneel op zoek naar (h)eerlijke vegan broodcreaties, uitgebalanceerd om met een fijne groentencreatie een evenwichtige bio-bewuste maaltijd te vormen.

Download >

Vegan 1 Themafolder Site