Articles
Key lime brioche pudding banana - peanut
11/01
"The proof of the pudding is in the eating". Een pudding mag er nog zo mooi en lekker uitzien, waar het werkelijk om gaat, is dat hij lekker smaakt.
Benodigdheden:
- Kokosmelk: 100 gr/pp
- Geraspte kokosschilfers grof: 4 gr/pp
- Pindanoten gezouten gehakt: 6 gr/pp
- Limoenzeste naar smaak: 1 gr/pp
- Eieren: 0,3 gr/pp
- Pindakaas: 25 gr/pp
- Banaanpuree Ardo drops of banaanschijfjes: 50 gr/pp
- Bio Brioche natuur EP0152: 1 gr/pp
- Rietsuiker of suikersiroop: 10 gr/pp
- Vanilleextract optioneel
Geinspireerd op een Amerikaans key west lime pie.
1. Mix kokosmelk met rietsuiker, eieren, en vanilleextract.
2. Smaak af met geraspte limoenzeste naar smaak, niet overdrijven.
3. Snij de brioche in stukjes en doe ze in de vorm.
4. Plaats wat banaanpuree en pindakaas tussen de blokjes.
5. Overgiet de blokjes met het kokos-limoen mengsel.
6. Afbakken gedurende 15-20 min op 180°C afhankelijk van de dikte van de laag.
Te serveren in houten bakjes met bakpapier. Afwerken met gebroken pindanoten, getoaste kokosschilfers en limoenzeste. Eventueel serveren met een kokosnoot anglaise.
Meer info omtrent het brioche natuur broodje >