The sweetest goat cheese & bacon

Tamirand Lores 16

Een ultieme combinatie van zachte geitenkaas, krokant spek en zoetzure chutney

Tamirand Lores 18

BIO Ingrediënten (voor 4 boterhammen)

8x pitten & zaden brood Pur Pain EP0428 (sneetjes)

120g gebakken katenspek reepjes

4 Dadels “Noberasco” ontpit

160g Crottin geitenkaas “Boni”

4 EL mangochutney “Pipaillon”

1 Geraspte rode biet

snuifje gerookt maldonzout

1 EL Honing

1 EL Balsamicoazijn

Jonge mesclun salad

Gesneden lenteajuin

1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in fijne boterham sneetjes

2. Rode biet raspen en marineren met gerookt maldonzout, honing & balsamicoazijn naar smaak

3. Besmeer de onderkant rijkelijk met de geitenkaas

4. Snij de ontpitte dadel en duw deze in de geitenkaas

5. Beleg met krokant gebakken spekreepjes en de mangochutney

6. Werk af met de gemarineerde rode biet, salademix en gesneden lenteajuin

Allergenen: Gluten (brood), Lactose (geitenkaas)


Meer info over dit brood >