0042 Sfeerfoto Lores 02

BIO meergranen

Ref nr:0042
Klein meergranen desem-gistbrood, op stenen vloer gebakken. Uw bron van vezels.

Omschrijving

Klein meergranen desem-gist brood op basis van huisgemaakte desem. Dit lekker brood bevat tarwevlokken, havervlokken, boekweitgrutten, lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten en zit dus boordevol positieve eigenschappen wat perfect past in een evenwichtig voedingspatroon

Boekweitgrutten zijn gepelde en gebroken boekweitzaden.Zoals al onze producten is deze ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met biologische ingrediënten.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
ovaal, ambachtelijk,authentiek met lichte desemsmaak, granen
Graansoort
tarwe
Korst
bruine korst
Topping
granen topping
Gewicht
500g
Verpakking
dagvers
Rijsagent
desem-gist
Aantal stuks
1
Vegan
ja
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.