Recepten

Spelt Kamut - Farmer chicken kokos

The chicken farmer goes to Hawaii. Open brood met gerookte kip - coleslaw - gegrilde ananas en kokos.


Ingrediënten

- 2 Sneetjes Spelt-Kamut brood

- Gerookte of gebakken kipfilet sneetjes

- Gegrilde ananas Sud'n'Sol

- Kant en klare coleslaw

- Rode gepekelde ajuin “Rascals”

- Lente-ajuin

- Geroosterde kokos rasp

- Zwarte peper

- Grof zeezout


1. Brood afbakken ± 8 à 10min op 180°C, snij in sneetjes.

2. Snij de rode ajuin in ringen en de lenteajuin in kleine stukjes.

3. Rooster de grove kokosrasp in een droge tefalpan.

4. Zeef de olie uit de gegrilde ananas met thijm van Sud'n'Sol.

5. Beleg de boterham met onderaan een stevige laag coleslaw. Dresseer daarop de gerookte kip en de gegrilde ananas.

6. Werk af met schijfjes rode ajuin en lente-ajuin.

7. Op het laatst bestrooien met de geroosterde kokos, zwarte peper en grof zeezout.

Allergenen: Gluten, lactose

 

Meer info over dit brood >