Recepten

Pompoenpitten brood met breydelpastrami, jonagold, spinazie, augurk en paprika

Pompoenpitten brood en breydelham vormen een heerlijke match. Enkele toefjes zure room of geraspte harde kaas kunnen deze open boterham nog een extra toets geven.


Ingrediënten:

- 2 Snedes DE TROG Bio Pompoenpitten brood EP0555

- Paprika tapenade Sud'n'Sol

- Jongespinazieblaadjes

- Breydelhamof Breydelpastrami

- Jonagold Appel

- Zoetzure schijfjes augurk “Rascals”

- Citroensap

- Olijfolie

- Zwartepeper

- Grofzeezout

- Lenteajuinfijngesneden

 

1. Brood afbakken ± 8 à 10min op 180°C, snij in snedes.

2. Snij jonagold appel in kleine partjes en marineer met citroensap en wat olijfolie.

3. Snij de lente ajuin schuin in fijne stukjes.

4. Beleg de snede pompoenpit brood met als eerste de paprikatapenade, dan met enkele blaadjes jonge spinazie, werk af met de ham, augurk en appel zoals op de foto.

5. Garneer met de lenteajuin, zwarte peper en grof zeezout.

Allergenen: Gluten

Meer info over dit brood >