Gazpacho van tomaat met belegde Croustini

Er zijn heel lekkere gazpacho’s die je kant en klaar kant kopen, maar een vers recept met belegde Croustini maken is natuurlijk altijd leuker.

Trog34


Ingrediënten:

- Kant & Klare Gazpacho (vb. Alvalle)

- Of verse gazpacho

- Croustini Pur Pain

- Tomatentartaar Delisol


Topping:

- Roomkaas of vegan roomkaas

- Parmezaan schilfers of vegan parmezaan schilfers

- Optioneel blaadjes basilicum of basilicumcress

- Extra vierge olijfolie

- Zwarte peper en zout



1. Serveer de gazpacho ijskoud in een bowl of diep bord.

2. Maak van de croustini belegde bruschetta door ze eerst te besmeren met een type roomkaas, daarna beleggen met de tomatentartaar en enkele stukjes geraspte parmezaan.

3. Werk de soep af met een extra vierge fruitige olijfolie en serveer met de bruschetta’s, werk optioneel af met basilicum.

4. Kruid indien nodig bij met peper en zout.


Allergenen: Gluten, Lactose


Meer info over dit product >