Nieuw: Bio Croustini, van brooduitval tot een smaakrijke topper! Bekroond op Tavola 2020.

Nieuws
Bio Croustini Banner Tavola Blog Website
25
02

Een lekker en creatief product dat duurzaamheid uitstraalt, overtuigde ook de jury van de Gouden Tavola, goed voor de prijs “eerste nominatie” in de categorie Delicatesses. De Bio Croustini worden vervaardigd van surplus baguettes. Mediterrane kruiden en fijne olijfolie geven ze een heerlijke smaak. Deze combinatie maken ze tot een echte food waste reduction referentie. “Let’s make waste great again!”

Croustini Verpakking Sneetjes Site


Bio Bakkerij De Trog uit Ieper is specialist en trendsetter in ambachtelijk biologisch brood.

Wij zien ambachtelijk smaakvol biologisch brood als de nieuwe standaard voor een gezonde duurzame levensstijl. Eerlijke pure broodambacht van weleer gemaakt met respect voor mens, dier en planeet. In een C02 neutrale bakkerij schalen wij ambacht op met behulp van innovatieve technieken. Het weggooien van voeding druist lijnrecht in tegen onze waarden.

Nieuwe Bio Croustini van Pur Pain werden bekroond met een "Eerste nominatie Gouden Tavola" in de categorie Delicatessen!

Onder het motto “make waste great again” zijn we steeds op zoek naar food waste reduction oplossingen rond brood. Daarom pakken we uit met organic croustini op basis van uitval van baquettes:  sneetjes geroosterde baquette op smaak gebracht met olijfolie en mediterrane kruiden van biologische oorsprong. Zwarte peper, fleur de sel , rozemarijn, tijm, bonenkruid en marjolein! Inzetbaar als crusty touch bij soepen. Een ware smaaksensatie inzetbaar als crusty touch in soep of saus, ingrediënt in een salade, als bruschetta voor dips, belegd met tapenades, … laat je creativiteit de vrije loop! 

Bio Croustini zijn 100% bio en verpakt in een verpakking van 150 gram of 2 kilo. Het verpakkingsmateriaal is FSC gecertificeerd en op basis van gerecycleerd karton.

Zoals al onze producten worden Bio Crustini ambachtelijk vervaardigd met biologische ingrediënten. Ze zijn binnenkort verkrijgbaar via de groothandel en te koop bij de delicatessezaak, natuurvoedingswinkel en de bio-shop.

Nieuwsgierig of wens je professioneel aan de slag te gaan met de Bio Croustini’s, kom ze alvast ontdekken op Tavola 2020 te Kortrijk op 15, 16 en 17 maart, stand 174.

Gouden Tavola Eerste Nominatie