Recepten

Croustini Mexicana

Een pittig Mexicaans getint fingerfood gerechtje, te delen met enkele vurige vrienden. Adiós nachos, bienvenidos Croustini.

 

Benodigdheden:

- Croustini“ PurPain”

- Creamy paprika tapenade Sud'n'Sol

- Gemalen cheddar kaas

- Salsa Mexicana kruiden Ardo

- Rode wijnazijn of sherryazijn

- Olijfolie Extra vierge

- Grofzout

- Limoen

- BlaadjesKoriander

- Bakpapier en ovenschaaltje

1. Meng olijfolie met sherryazijn, peper en zout, tot een dresseerbare salsa met de Salsa mexicanakruiden. Laat gedurende 1 uur inwerken. Zorg dat het product niet meer bevroren is.

2. Schik de croustini in een ovenschaaltje met bakpapier.

3. Bestrooi rijkelijk met gemalen cheddarkaas.

4. Plaats in de oven gedurende 5 à 8 minuten op 180°C tot de kaas gesmolten is.

5. Werk af met creamy paprika tapenade en de salsa mexicana. Serveer met partjes limoen en korianderblaadjes.

6. Gebruik als sharing gerecht

 

Allergenen: Lactose, gluten

 

Meer info over dit product >