Blog
Vitali Artichoke - Salmon sandwich
09/03
Niet gedacht dat artischoke en zalm zo'n smaakmatch konden vormen? Maak dan maar eens dit gezonde Vitali lunchbroodje klaar en laat je verassen.
https://detrog.be/nl/assortime...Benodigdheden:
- Bio Baguette Vitali: 1 st/pp
- Artisjok tapenade Delisol: 50 gr/pp
- Gerookte zalm plakjes: 50 gr/pp
- Rode ajuin schijfjes vers: 20 gr/pp
- Avocado Ardo: 50 gr/pp
1. De Bio Baguette Vitali afbakken 5 à 8min op 180°C en laten afkoelen.
2. Snij het broodje in de lengte in twee.
3. Besmeer beide zijden rijkelijk met Artisjok Tapenade van Delisol.
4. Snij de avocado in plakjes, beleg het broodje er mee.
5. Werk verder af met gerookte zalm en rode ajuin.