Schermafbeelding 2019 04 09 Om 14 00 21

BIO vitali natuur

Ref nr:EP0531
Dit aromatisch meergranenbroodje met bruine korst is rijk aan granen en vezels.

Omschrijving

De bio vitali is een rijk gevuld broodje op basis van tarwebloem, havervlokken, tarwevlokken en gerstemout. In combinatie met een topping van zonnebloempitten, havervlokken sesamzaad en lijnzaad maakt het deze broodcreatie uniek van smaak en met een natuurlijk aroma. 

Dit broodje bevat heel veel vezels door zijn rijke samenstelling aan granen. Het werd op artisanale manier vervaardigd en bevat  biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ideaal om te beleggen.

technische fiches op aanvraag

Kenmerken

Eigenschappen
rechthoekig, authentieke smaak, smaak van haver- en tarwevlokken
Graansoort
tarwe
Korst
bruine korst
Topping
meergranen
Gewicht
120g
Afmetingen (HxLxB, mm)
30x180x50
Verpakking
VRAC
Rijsagent
gist
Aantal stuks
100
Allergenen
Voor allergenen info, raadpleeg de technische fiche. Deze kunnen opgevraagd worden in je verkooppunt of via info@detrog.be. Onze producten worden gemaakt in een bakkerij waar sowieso ook gluten, melk, ei, noten, soja en sesam verwerkt worden.
  1. “Frans" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  2. “Française" in de productnaam verwijst naar de traditionele Franse wijze waarop dit brood gemaakt werd, nl. een recept op basis van desem, gehydrateerde degen, lange rust- en rijstijden voor het deeg en vervolgens op stenen vloer gebakken.
  3. De naam “Ardeens" verwijst naar het rustieke karakter van het brood.