From the blog
-
KRAAKVERSE TOPPER IN DE KIJKER: BIO VEGAN BURGER NIGELLA
Vegan is een bewuste trend in ons voedingspatroon. Daarom speelt bio bakkerij ...
18
04 -
HEERLIJK GENIETEN VAN TYPISCHE BELGISCHE KOFFIEKOEKEN, VIENNOISERIE EN TAARTJES
Het dagvers assortiment viennoiserie en taartjes is beschikbaar voor natuurvoedingswinkels...
05
04 -
Creatieve brainstorm sessie met onze meesterbakker Hendrik!
Onze meesterbakker Hendrik Durnez staat nooit stil als het aankomt op het bedenken...
14
03 -
Bewust en gezond eten is de trend van vandaag en de standaard voor morgen!
Past brood binnen een gezond voedingspatroon? Absoluut! Bio bakkerij De Trog...
26
01 -
OUR SSECRET: HENRI OUR HOME-MADE NATURAL SOURDOUGH STARTER
Sourdough bread is a wonderful traditionally prepared product in which time...
10
12 -
Stem op onze Bio Bagel op de Belgian Vegan Awards
06
12 -
ATELIER PUR PAIN’S EXPERIENCE AND R&D CENTRE OPENS ITS DOORS
Inspiration, creativity and permanent education are the code words of our new...
20
11 -
Find your way around the culinary jungle with the Chameleon Cook!
Bavo de Boever has been the prop and stay of the De Trog organic bakery as a...
24
10 -
De Trog organic bakery has been prioritising sustainability for several years
Hendrik Durnez’s Ypres-based organic bakery is the epitome of pure craftsmanship,...
01
09 -
The Red Devils eat locally sourced bread and veggies from Ypres
Hendrik Durnez and Dries Delanote are proud of their contribution to the Red...
29
06 -
Jobstudent Grafisch vormgever - Crossmedia designer
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die verschillende stijlen...
18
06 -
Waldkorn® Organic Sourdough, a co-creation by CSM and De Trog
Organic Bakery De Trog and CSM Ingredients are joining forces to bring four...
07
06