Recepten

Vitali Pastrami Pesto

De bio vitali is een rijk gevuld broodje op basis van tarwebloem, havervlokken, tarwevlokken en gerstemout. Ideaal voor een gezonde broodcreatie met een verrassende smaak.

Benodigdheden:

- Bio Vitali Baguette: 1 st/pp
- Pastrami plakjes: 40 gr/pp
- Ardo rdamame bBoontjes: 20 gr/pp
- Ricotta: 40 gr/pp - Groene pesto Sud'n'Sol: 40 gr/pp
- Gegrilde groentenmix Sud'n'Sol: 40 gr/pp
- Rucola: 4 gr/pp

Schermafbeelding-2019-04-09-om-14.00.21_0914ee0ea5b9d5f665f6cc4d958aee4c.jpg

1. Meng ricotta & groene pesto Sud'n'Sol in verhouding 50/50 %.
2. Blancheer de edamame boontjes kort in gezouten water, spoel af in koud water.
3. Bak het Bio Vitali broodje af 5 à 8 min op 180°C en laat afkoelen.
4. Snij het broodje in 2 in de lengte.
5. Beleg het broodje met onderaan ricotta pesto mix.
6. Daarop de afgekoelde edamame boontjes & rucola.
7. Werk af met gegrilde groenten en plakjes Pastrami.

Meer info over de Bio Vitali Baguette >