Recepten

Vegan bagel tzatziki & salmon

De waterkers en de gepekelde groenten geven de gerookte zalm frisheid en de balans die dit broodje nodig heeft.

BIO Ingrediënten (voor 4 bagels)

- 4x Vegan bagel Pur Pain EP0486
- 4 plakjes gerookte zalm
- Komkommerschijfjes
- 160g Tzatziki spread “de Hobbit”
- Rode ajuin
- Rode wijnazijn
- Zout
- Waterkers gewassen
- Knolselder geraspt blik

Pur-Pain-Vegan-bagel-tzatziki-2_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

1. Brood afbakken +-2-4min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen.

2. Rode ajuin fijn snijden en marineren gedurende 2u in zout en rode wijn azijn.

3. De tzatiki-spread opensmeren op de onderkant van het brood.

4. Beleggen met komkommerschijfjes, waterkers en gerookte zalm.

5.Afwerken met de gepekelde rode ajuin en geraspte knolselder.

Allergenen: Vis (zalm), Soja (tzatziki), Gluten (bagel)