Recepten
Vegan bagel tzatziki & salmon
De waterkers en de gepekelde groenten geven de gerookte zalm frisheid en de balans die dit broodje nodig heeft.
BIO Ingrediënten (voor 4 bagels)
- 4x Vegan bagel Pur Pain EP0486
- 4 plakjes gerookte zalm
- Komkommerschijfjes
- 160g Tzatziki spread “de Hobbit”
- Rode ajuin
- Rode wijnazijn
- Zout
- Waterkers gewassen
- Knolselder geraspt blik
1. Brood afbakken +-2-4min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen.
2. Rode ajuin fijn snijden en marineren gedurende 2u in zout en rode wijn azijn.
3. De tzatiki-spread opensmeren op de onderkant van het brood.
4. Beleggen met komkommerschijfjes, waterkers en gerookte zalm.
5.Afwerken met de gepekelde rode ajuin en geraspte knolselder.
Allergenen: Vis (zalm), Soja (tzatziki), Gluten (bagel)