Recepten
Vegan bagel tzatziki & salmon
De waterkers en de gepekelde groenten geven de gerookte zalm frisheid en de balans die dit broodje nodig heeft
BIO Ingrediënten (voor 4 bagels)
4x Vegan bagel Pur Pain EP0486
4 plakjes gerookte zalm
Komkommerschijfjes
160g Tzatziki spread “de Hobbit”
Rode ajuin
Rode wijnazijn
Zout
Waterkers gewassen
Knolselder geraspt blik
1. Brood afbakken +-2-4min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen
2. Rode ajuin fijn snijden en marineren gedurende 2u in zout en rode wijn azijn
3. De tzatiki-spread opensmeren op de onderkant van het brood
4. Beleggen met komkommerschijfjes, waterkers en gerookte zalm
5. Afwerken met de gepekelde rode ajuin en geraspte knolselder
Allergenen: Vis (zalm), Soja (tzatziki), Gluten (bagel)