Recepten

Vegan bagel tzatziki & salmon

De waterkers en de gepekelde groenten geven de gerookte zalm frisheid en de balans die dit broodje nodig heeft

BIO Ingrediënten (voor 4 bagels)

4x Vegan bagel Pur Pain EP0486

4 plakjes gerookte zalm

Komkommerschijfjes

160g Tzatziki spread “de Hobbit”

Rode ajuin

Rode wijnazijn

Zout

Waterkers gewassen

Knolselder geraspt blik

Tamirand-lores_13_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

1. Brood afbakken +-2-4min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen

2. Rode ajuin fijn snijden en marineren gedurende 2u in zout en rode wijn azijn

3. De tzatiki-spread opensmeren op de onderkant van het brood

4. Beleggen met komkommerschijfjes, waterkers en gerookte zalm

5. Afwerken met de gepekelde rode ajuin en geraspte knolselder

Allergenen: Vis (zalm), Soja (tzatziki), Gluten (bagel)

Meer info over dit brood >