Recepten

Tritordeum - Strawberry goat cheese

Duurzaam Tritordeum brood met geitenkaas, artisjok, aardbei, granaatappel en amandel. Ook lekker met stukjes geconfijt fruit en agavesiroop.

 

Ingrediënten:

- 2 Snedes Tridordeum brood

- Artisjok Tapenade Sud'n'Sol

- Aardbeien

- Artisjok gemarineerd Sud'n'Sol

- Verse Belgische Geitenkaas “le Larry”

- Granaatappelpitjes

- Geroosterde amandel

- Dragon blaadjes vers

- Honing

- Zwarte peper

- Grof zeezout

 

1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in snedes.

2. Aardbeien wassen, steeltjes verwijderen en in partjes snijden

3. Rooster 2 à 3 lepels amandelschilfers in een tefalpantot goudbruin.

4. Besmeer het brood met de artisjoktapenade

5. Beleg eerst met stukjes afgebroken geitenkaas, de gemarineerde artisjok

6. Schik de aardbeien en bestrooi met granaatappelpitjes, amandel en werk af met enkele blaadjes dragon

7. Geef nog een draai van de pepermolen en grof zout, aftoppen met honing!

 

Allergenen: Gluten, lactose, noten(Amandel)