Recepten
Tradition Française met brie, walnoot, abrikoos, ananas en pesto
Open frans brood, een must met brie, maar kan ook perfect met andere zachte kazen of geitenkaas. heerlijk met balsamico crème als topping.
Ingrediënten
- 2 Snedes DE TROG Bio Tradition Francaisebrood EP0058
- Groene pesto Sud'n'Sol
- Zachte half gedroogde abrikozen
- Rozijnen geweekt
- Gegrilde paprika’s Sud'n'Sol Gegrilde ananas met thijm Sud'n'Sol
- Schijfjes Brie
- Honing
- Zwarte peper
- Graanmosterd
- Grof zeezout
- Walnoten
1. Brood afbakken ± 8 à 10min op 180°C, snij in snedes.
2. Snij de abrikozen in blokjes en meng met gebroken walnoten, rozijnen en de honing tot een kleverig mengsel, hou aan de kant.
3. Meng . groene pesto met graanmosterd tot spread.
4. Besmeer het brood met de pesto-mosterd mix. Beleg met sneetjes brie kaas, vervolgens met gegrilde ananas en gegrilde paprika stukjes.
5. Werk af met de noten-honing mix.
6. Afkruiden met grof zeezout en zwarte peper.
Allergenen: Gluten, Lactose