Recepten

The sweetest goat cheese & bacon

Een ultieme combinatie van zachte geitenkaas, krokant spek en zoetzure chutney op een pitten en zaden boterham.

BIO Ingrediënten (voor 4 boterhammen)

- 8x pitten & zaden brood Pur Pain EP0428 (sneetjes)
- 120g gebakken katenspek reepjes
- 4 Dadels “Noberasco” ontpit
- 160g Crottin geitenkaas “Boni”
- 4 EL mangochutney “Pipaillon

- 1 Geraspte rode biet snuifje gerookt maldonzout
- 1 EL Honing
- 1 EL Balsamicoazijn

- Jonge mesclun salade
- Gesneden lenteajuin

Pur-Pain-Pitten-en-zaden-geitekaas-2_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in fijne boterham sneetjes.

2. Rode biet raspen en marineren met gerookt maldonzout, honing & balsamicoazijn naar smaak.

3. Besmeer de onderkant rijkelijk met de geitenkaas.

4. Snij de ontpitte dadel en duw deze in de geitenkaas.

5. Beleg met krokant gebakken spekreepjes en de mangochutney.

6. Werk af met de gemarineerde rode biet, salademix en gesneden lenteajuin.

Allergenen: Gluten (brood), Lactose (geitenkaas)