Recepten
Voor de fans van de spicy variant van een vegan hot dog met een classic twist.
Ingredienten:
- 4 vegansandwiches Bio De Trog
- 4 Vegantype hot dogs
- Vegangemalen cheddar kaas
- Rode kool fijngesneden
- Geroosterde mais MexicanaArdo
- Groene Jalapenoschijfjes
- Rode wijn azijn
- Peper en zout
- SmokeyBBQ sauce
- “RascalsTastebuddies”
- Rode wijn azijn
1. Vegan sandwiches afbakken gedurende 5 à 7 minuten op 180°C, hou warm.
2. Maak een inkeping in de lengte in de midden van het broodje.
3. Bak of warm de vegan hot dogs.
4. Verwarm de geroosterde mais Mexicana in een pannetje en hou warm.
5. Marineer de fijn gesneden rode kool met zout en azijn naar smaak. Laat gedurende een uurtje marineren in de frigo.
6. Vul de inkeping met geroosterde mais Mexicana en gemalen vegan cheddarkaas, leg daarop de hot dog en bestrooi met extra kaas.
7. Plaats een extra 3-5 minuten in de oven om de kaas te laten smelten.
8. Werk af met groene jalapeno schijfjes, Smokey BBQ sauce en de gemarineerde rode kool
Allergenen: Gluten, aanwezige allergenen in de gekozen veganhot dog, soya