Recepten

Speltpistolet - Miami style krabsalade

Wie wil er nu geen pistolet met huisgemaakte krabsalade eten? De limoen en cajunkruiden maken de combinatie fris, pikant en de selder geeft een verassende toets.

 

Ingredienten:


- Speltpistolet de Trog 60g EP0083

- 1 blik Krabvlees (flaky)

- 1/2 Rode puntpaprika

- Enkele gepekelde schijfjes augurk “Rascals”

- 1 steel groene selder met blad

- Gemarineerde kerstomaten Sud'n'Sol

- PaprikatapenadeSud'n'Sol

- Jonge salade mesclun

- 2-3 elMayonaise

- Lenteajuin fijn gesneden

- Limoen zeste

- Cajun specerijen(optioneel)

- Zout

1. De speltpistolets afbakken gedurende 6 à 8min op 180°C, laat afkoelen.

2. Snij de rode puntpaprika en de groene selder in kleine stukjes of blokjes.

3. Bereid de Miami style krabsalade door de krab te mengen met de mayonaise, de stukjes gesneden groenten, en de lenteajuinen. Kruid af met cajunkruiden, zout en limoen zeste naar smaak.

4. Snijdepistolet in 2 beleg onderaan met een fijn laagje paprika tapenade, daarop enkele blaadjes jonge mesclunsalade en augurkenschijfjes en dan een royale schep krabsalade.

5. Werk afmetgemarineerde kerstomaatjes Sud'n'Sol en enkele blaadjes platte peterselie of de rest van het selderblad.

 

Allergenen: Gluten, schaaldieren, selderij, ei, mosterd

 

Meer info over de brood >