Recepten

Roggebrood Smörrebröd met gerookte forel en paprika

Roggebrood met forel, paprika, komkommer, radijs en knolselder. Werk af met viseitjes of kaviaar voor een deluxe versie. Kan ook gemaakt worden met alle soorten gerookte vis.

 

Ingrediënten:

- 2 Snedes Rroggebrood

- Gerookte forel filets

- Tapenade paprika Sud'n'Sol

- Komkommer

- Radijzen

- Knolselder geraspt uit blik

- Kappertjes op azijn

- Zout

- Gemalen zwarte peper

- Olijfolie

- Micro leaves cress

 

1. Brood afbakken ± 8 à 10min op 180°C, snij in snedes.

2. Besmeer het brood rijkelijk met de paprika tapenade.

3. Snij de gerookte visfilets op de maat van het brood of verdeel de kleinere stukjes.

4. Maak snij een komkommer in 4 in de lengte en maak een tagliatellivan komkommer met een dunschiller door lange slierten te maken.

5. Snij radijzen in schijfjes en marineer met zout en olijfolie.

6. Giet de geraspte knolselder en kappertjes af.

7. Werk het brood af met knolselder, komkommer, kappertjes en de radijzen en garneer met de micro leaves

8.Kruid af met grof zout en gemalen zwarte peper.

Alergenen: Gluten, Sulfiet(azijn), vis

 

Meer info over dit brood >