Recepten

Plant-based kaasplank “Exotique” met Waldkorn breekbrood

Genieten met vrienden van je favoriete vegan kaassoorten, met Waldkorn breekbrood natuurlijk.

Ingrediënten 3-5 pers:

Sud'n'Sol & De Trog:
- 2
x Waldkorn Breekbrood EP0663
- 250g Ananas met thijm Sud'n'Sol
- 250g Tomatentartaar SNS

Garnituren:
- Vijgen in 2 gesneden
- Geconfijte ananas schijfjes
- Zachte abrikozen
- Physalis fruit
- Medjoul Dadels
- Walnoten
- Schijfjes sterfruit
- Passievruchten
- Schijfjes Pitahaya fruit
- Blauwe druiven
- Sisho bladerenKoppert Cress”



Kazen plant based:

1.“Fermé” Cashew Kruiden en bloemen
2.“Green VieDairy Free Truffle mushroom cheese
3.Omagesmoked paprika cashew - Smokey snow cheese
4.Dr Mannah” Happy cashew Herbs de provence cheese
5.“Jay & Joy” Le Bleuté Végétal Jeanne Almond cheese
6.“Max & BienPlantbased mustard cheese met rijst & tarwe
7.Gondino” Hard cheese pepperoncino Chickpeas
8.“Jay & Joy” vegan Geitenkaasrolletje amandelmelk
9. “Pa’lais” nature cream cheese met Sud’n’sol tomatentartaar


1.Het breekbrood afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 6-8 minuten.
2.De kaasplank afwerken zoals de foto, pas gerust aan naar eigen inspiratie en garnituren.