Recepten
Plant-based kaasplank “Exotique” met Waldkorn breekbrood
Genieten met vrienden van je favoriete vegan kaassoorten, met Waldkorn breekbrood natuurlijk.
Ingrediënten 3-5 pers:
Sud'n'Sol & De Trog:
- 2x Waldkorn Breekbrood EP0663
- 250g Ananas met thijm Sud'n'Sol
- 250g Tomatentartaar SNS
Garnituren:
- Vijgen in 2 gesneden
- Geconfijte ananas schijfjes
- Zachte abrikozen
- Physalis fruit
- Medjoul Dadels
- Walnoten
- Schijfjes sterfruit
- Passievruchten
- Schijfjes Pitahaya fruit
- Blauwe druiven
- Sisho bladeren “Koppert Cress”
Kazen plant based:
1.“Fermé” Cashew Kruiden en bloemen
2.“Green Vie” Dairy Free Truffle mushroom cheese
3.“Omage” smoked paprika cashew - Smokey snow cheese
4.“Dr Mannah” Happy cashew Herbs de provence cheese
5.“Jay & Joy” Le Bleuté Végétal Jeanne Almond cheese
6.“Max & Bien” Plantbased mustard cheese met rijst & tarwe
7.“Gondino” Hard cheese pepperoncino Chickpeas
8.“Jay & Joy” vegan Geitenkaasrolletje amandelmelk
9. “Pa’lais” nature cream cheese met Sud’n’sol tomatentartaar
1.Het breekbrood afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 6-8 minuten.
2.De kaasplank afwerken zoals de foto, pas gerust aan naar eigen inspiratie en garnituren.