Pizza Hasselback

De Trog Pizza Hasselback Recept Foto

Peperoni worst, tomaat en basilicum, Italiaanse kruiden, krokante bio baguette, … komt het water je al in de mond? Ligt Italië je nauw aan het hart, dan val je zeker voor deze pittige Italiaanse pizza baguette.

Ep0220 De Trog Baguette Sfeerfoto Lores 02 0914Ee0Ea5B9D5F665F6Cc4D958Aee4C

Benodigdheden:

- 1 Broodje BIO halve baguette EP0234

- 50 g schijfjes Peperoni worst

- 50 g schijfjes tomaat met basilicum

- 10 g Italiaanse kruidenmix

- 25 g Geraspte cheddar Oranje

- Snij de baguette in met ongeveer 2 tot 3cm plaats tussen elke insnijding, niet volledig doorsnijden.
- Zet de opengesneden stukken een beetje open.
- Opvullen met pepperoni slices en schijfjes tomaat met basilicum.
- Meng de geraspte cheddar kaas met de italiaanse kruidenmix.
- Duw de kaasmix in de snedes.
- Krokant en goudbruin afbakken gedurende ± 6 à 8 min op 175-180°C.

Te serveren in slices of wel op af te scheuren.

Meer info omtrent dit broodje >