Recepten

Pizza Hasselback

Peperoni worst, tomaat en basilicum, Italiaanse kruiden, krokante bio baguette, … komt het water je al in de mond? Ligt Italië je nauw aan het hart, dan val je zeker voor deze pittige Italiaanse pizza baguette.

Benodigdheden:

- 1 Broodje BIO halve baguette EP0234

- 50 g schijfjes Peperoni worst

- 50 g schijfjes tomaat met basilicum

- 10 g Italiaanse kruidenmix

- 25 g Geraspte cheddar Oranje

EP0220-De-Trog-Baguette-sfeerfoto-lores-02_0914ee0ea5b9d5f665f6cc4d958aee4c_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

- Snij de baguette in met ongeveer 2 tot 3cm plaats tussen elke insnijding, niet volledig doorsnijden.
- Zet de opengesneden stukken een beetje open.
- Opvullen met pepperoni slices en schijfjes tomaat met basilicum.
- Meng de geraspte cheddar kaas met de italiaanse kruidenmix.
- Duw de kaasmix in de snedes.
- Krokant en goudbruin afbakken gedurende ± 6 à 8 min op 175-180°C.

Te serveren in slices of wel op af te scheuren.

Meer info omtrent dit broodje >