Recepten
Pizza Hasselback
Peperoni worst, tomaat en basilicum, Italiaanse kruiden, krokante bio baguette, … komt het water je al in de mond? Ligt Italië je nauw aan het hart, dan val je zeker voor deze pittige Italiaanse pizza baguette.
Benodigdheden:
- 1 Broodje BIO halve baguette EP0234
- 50 g schijfjes Peperoni worst
- 50 g schijfjes tomaat met basilicum
- 10 g Italiaanse kruidenmix
- 25 g Geraspte cheddar Oranje
- Snij de baguette in met ongeveer 2 tot 3cm plaats tussen elke insnijding, niet volledig doorsnijden.
- Zet de opengesneden stukken een beetje open.
- Opvullen met pepperoni slices en schijfjes tomaat met basilicum.
- Meng de geraspte cheddar kaas met de italiaanse kruidenmix.
- Duw de kaasmix in de snedes.
- Krokant en goudbruin afbakken gedurende ± 6 à 8 min op 175-180°C.
Te serveren in slices of wel op af te scheuren.