Recepten

Pitten & zaden brood met roerei, lentespread, asperges en streaky bacon

Perfect als ontbijt. Dit broodje maak je ook vegetarisch zonder spek, vervang de streak bacon door zongedroogde tomaatjes van Sud'n'Sol.

 

Ingrediënten

- 2 Snedes Pitten & Zaden brood

- 1 Ei of roerei in tetra brik

- 3 lapjes Streaky crispy bacon

- Sud'n'Sol Tapenade Artisjok

- Graanmosterd

- 50g Tartaar van gegrilde groenten Sud'n'Sol

- 3 Groene aspergepunten Ardo

- Cress of bieslook


1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in snedes

2. Maak roerei à la minute of laat afkoelen en serveer koud

3. Meng artisjok tapenademet graanmosterd naar smaak

4. Blancheer de asperges kort en laat afkoelen

5. Beleg de snede met eerst de artisjok-mosterd spread, daarna het roerei en de zomertartaar. Werk af met streakybacon, asperges & bieslook

 

Allergenen: Ei, Lactose, Gluten, Mosterd


Meer info over dit brood >