Recepten

Old style Desem, open brood met Rode Biet

Old style desem brood: een stoere boterham met rode biet, edamame, munt, ricotto en sesam. ook superlekker met dragon!

Ingrediënten:

- 2 Snedes De Trog BIO Old style Desem EP0596

- Rode biet vacuum gekookt

- Sud'n'Sol Artisjok tapenade

- Edamame boontjes Ardo

- Ricotta

- Olijfolie rode wijnazijn

- Peperenzout

- Citroensap

- Zwarte sesam zaadjes

- Enkele takjes munt of muntcress


1. Brood afbakken ± 8 à 10 min op 180°C, snij in snedes.

2. Ricottaop smaak brengen met peper, zout, olijfolie en citroensap.

3. Blancheer de soyaboontjes, afgieten en laten afkoelen, mengen met Sud'n'Sol tapenade edamame munt.

4. Gekookte rode biet in partjes snijden, mengen met olijfolie, peper en zout en klein beetje rode wijn azijn.

5. Beleg de snede met eerst het ricottamengsel, rode bietpartjes en dresseer met de soyaboontjes mengeling.

6. Afwerken met munt en zwarte sesam.

 

Allergenen: Soya, Lactose, Gluten, Sesam