Recepten

Noot en rozijnenbrood met champignon, butternut, geitenkaas en pesto

Pompoen en kaneel vormen een gouden duo en versterkt de smaak van de pompoen, echt herfst op een broodje.


Ingrediënten:

- 2 Snedes DE TROG Bio noot en rozijnen brood EP0429

- Groene pesto Sud'n'Sol

- Hummus Sud'n'Sol

- Ardo butternut pompoen blokjes

- Gegrilde champignons Sud'n'Sol

- Pompoenpitten

- Verse Belgische geitenkaas “Le Larry”

- Salie poeder optioneel

- Honing

- Kaneel poeder

- Olijfolie extra vierge

- Zwarte peper

- Grof zeezout

 

1. Brood afbakken ± 8 à 10 min op 180°C, snij in snedes.

2. Rooster de pompoenpitten droog in een tefalpanen hou aan de kant.

3. Ontdooi de pompoenblokjes en bak in olijfolie met kaneel, saliepoeder, zout en peper, op het einde wat honing over doen. Hou aan de kant, mogen lauw zijn.

4. Meng groene pesto met hummus tot een spread.

5. Beleg het brood rijkelijk met de pesto-hummusspread.

6. Garneer met gegrilde champignons, stukjes geitenkaas, de gebakken pompoen en de geroosterde pompoenpitten.

7. Afkruiden met peper, zout en honing.

8. Toast champignon in een deluxeversie voor de herfst.

 

Allergenen: Gluten, Lactose

 

Meer info over dit brood >