Recepten

Mini burger sesam

En waarom geen Carpaccio op een burgerbroodje? Past heerlijk samen met parmezaanse kaas, truffelmayonaise en gemarineerde tomaten van Sud'n'Sol.


Ingredienten:

- 4 Mini burger sesam EP0040

- plakjes rundscarpaccio

- Tomaten gemarineerd van Sud'n'Sol

- Basilicum blaadjes

- Parmezaanse kaas geraspt

- Rucola of kruidensalade

- Olijfolie

- Peper en zout

- Truffelmayonaise

- Pijnboompitten


Optioneel:

- Balsamicocrème

 

1. De mini burgerbroodjes afbakken gedurende 6 à 8minuten op 180°C, laat afkoelen.

2. Pijnboompitten kort droog roosteren in een tefalpan, niet te donker laten kleuren.

3. Truffelmayonaise kan je maken door mayonaise op te mengen met een deeltje truffelolie en truffelpasta, een deluxe touch voor dit broodje.

4. Snij de burgerbroodjes in 2, smeer onderaan een laagje truffelmayonaise, daarop rucolasaladegemengd met olijfolie en peper en zout

5. Beleg dan rijkelijk met rundscarpaccio en werk af met pijnboompitten, parmezaansekaas en gemarineerde tomaatjes van Sud'n'Sol.

6. Enkele blaadjes basilicum en balsamico-crème kunnen een extra smaaktoets geven.

 

Allergenen: Gluten, mosterd,ei,lactose,sulfiet