Recepten
Mini breakfast pizza with BIO English style muffins
Bio muffins in BBQ pizza style, als ontbijt, lunch of tussendoortje bereid met de 3 types English muffins & Sud'n'Sol gegrilde paprika & champignons. Topped met ei & roomkaas & Chistorraworst.
Ingrediënten: voor 12 stuks
- 6 Bio De Trog English style muffins (2x 3 soorten)
EP0649 - BIO English style muffin 65g
EP0650 - BIO English style muffin mais kurkuma 65g
EP0651 - BIO English style muffin met zaden 65g
- 6 Medium size eieren
- 200 à 250 ml Soyamelk Alpro
- 1 Chistorraworst (Alt: milde chorizo of pepperoni)
- 100 à 150 g Gegrilde paprika reepjes Sud'n'Sol
- 100 à 150 gGegrilde champignons Sud'n'Sol
- 100 g Tomatade Sud'n'Sol
- 200 à 300 g Cottage cheese of burrata
- 6 el Smokey BBQ sauce “Rascals tastebuddies”
- 1 Rode ajuin ( gegrild in blokjes gesneden)
- Bieslook fijngesneden
Bereiding:
Snij de 3 soorten muffins horizontaal in 2 en gebruik ze als “mini- pizza” bodem om te beleggen.
6 eieren roeren met 200ml soyamelk, kruiden met peper en zout, bereiden als roerei maar niet volledig doorbakken.
1el Tomatade Sud'n'Sol en ½ el BBQ saus per broodje smeren. Roerei en cottage cheese verdelen over de broodjes. Daarop de fijne schijfjes worst leggen. De helft van de broodjes beleggen met de paprika’s, de andere helft met champignons en bestrooi ze met de gegrilde rode ajuinblokjes.
Bak af in een voorverwarmde oven gedurende 7 à 9 min op 200°C. Afwerken met fijngesneden bieslook na het afbakken.