Recepten

Korean hot dog / Roasted turkey / MisoMayo / Kimchi

Full of Asian Umami flavors

BIO Ingrediënten (voor 4 dogs)

Hot dog pompoenpit EP0311

100g Veganaise “the Cow”

2EL Miso shiro “Lima foods”

8 plakjes geroosterde kalkoenfilet

160g Bio kimchi “Biona” bokaal

2-3 Geraspte wortelen

2 EL Sesamolie

1tl Zout

2EL Rijstazijn

1 EL Zwarte sesam zaadjes

1 EL Kokossuiker

Furekake Spices “Lima Foods”

Bio daikon cress

Tamirand-lores_10_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

1. Brood afbakken +-2-3min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen

2. Rasp de wortelen en meng met de sesamolie, zout, rijstazijn, zwarte sesamzaadjes en de kokossuiker

3. Meng de veganaise met de miso glad en besmeer de onderkant hiermee

4. Beleg met de gemarineerde geraspte wortelen en kalkoensneetjes

5. Daarop de kant & klare kimchi (uitgelekt) en de daikon cress

6. Bestrooi op het einde met de “Furekake” spices

Allergenen: Soja (miso), Sesam (olie, spices), Gluten (hot dog)

Meer info over dit brood >