Recepten
Korean hot dog / Roasted turkey / MisoMayo / Kimchi
Full of Asian Umami flavors
BIO Ingrediënten (voor 4 dogs)
Hot dog pompoenpit EP0311
100g Veganaise “the Cow”
2EL Miso shiro “Lima foods”
8 plakjes geroosterde kalkoenfilet
160g Bio kimchi “Biona” bokaal
2-3 Geraspte wortelen
2 EL Sesamolie
1tl Zout
2EL Rijstazijn
1 EL Zwarte sesam zaadjes
1 EL Kokossuiker
Furekake Spices “Lima Foods”
Bio daikon cress
1. Brood afbakken +-2-3min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen
2. Rasp de wortelen en meng met de sesamolie, zout, rijstazijn, zwarte sesamzaadjes en de kokossuiker
3. Meng de veganaise met de miso glad en besmeer de onderkant hiermee
4. Beleg met de gemarineerde geraspte wortelen en kalkoensneetjes
5. Daarop de kant & klare kimchi (uitgelekt) en de daikon cress
6. Bestrooi op het einde met de “Furekake” spices
Allergenen: Soja (miso), Sesam (olie, spices), Gluten (hot dog)