Recepten

Kaapse Bagel, biltong, abrikoos, hummus

Een alternatieve voor de traditionele burger. Biltong is gedroogd en gekruid rundsvlees, echt iets typisch Zuid Afrikaans, goed in combinatie met zoet en pikant.

Ingrediënten 3-4 pers

- 6x Bio Vegan bagel Nigelle 90gr - Pur Pain
- 18 plakjes biltong of grisonvlees
- Groene jalapeno gepekeld
- 2 stronkjes Bel’Orta Rood witloof
- 1 grote ananastomaat
- Citrusafrikaantjes

Spread:
- 200g Hummus Delisol
- 50g blokjes geconfijte abrikoos
- Kaapse kruiden “Verstegen”
- Honing

De-Trog-Bio-vegan-bagel-nigelle-90g-Kaapse-bagel-met-abrikoos-grisonvlees_7-Lowres_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

Bereiding

1. Bagel voorbakken gedurende 6-8 min in een voorverwarmde oven van 180°C.

2. Tomaat in schijfjes snijden, witloof in blaadjes plukken.

3. Delisol hummus mengen met geconfijte abrikoos, honing en Kaapse kruiden.

4. Bagel in 2 snijden, beleg onderaan met hummus, dan rood witloof, vlees, 1 grote schijf ananastomaat in de midden bovenaan leggen.

5. Werk af met groene gepekelde jalapeno & citrusafrikaantjes.


Allergenen: Gluten


Verkooppunten >