Italian Parma & mushroom pesto baguette

Tamirand Lores

Tip: de romige spread van champignons sluit perfect aan bij dit klassieke broodje en de krokante korst van de baguette

Tamirand Lores 1

LENTEBIO Ingrediënten (voor 4 baguettes)

4x Mini desem Pur Pain 75g EP0604

125g ‘Tapas Y mas’ groene pesto

150g Creamy mushroom spread Bio Planet

4 plakjes Parmaham

25g Rucola blaadjes ‘Bio florette’

1 tomaat in schijfjes gesneden

50g Parmezaan schilfers

1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen

2. Besmeer de onderkant met een laagje pesto en daarop de romige champignonspread

3. Afwerken met 1 plakje parmaham per broodje, rucola, tomaat en Parmezaan

Allergenen: Selder, Ei, Mosterd, Soja (Champignonspread) Gluten (Brood) Lactose (kaas)

Meer info over dit brood >