Recepten

Italian Parma & mushroom pesto baguette

De romige spread van champignons sluit perfect aan bij dit klassieke broodje en de krokante korst van de baguette.

BIO Ingrediënten (voor 4 baguettes)

- 4x Mini desem Pur Pain 75g EP0604
- 125g ‘Tapas Y mas’ groene pesto
- 150g Creamy mushroom spread
- 4 plakjes Parmaham
- 25g Rucola blaadjes ‘Bio florette
- 1 tomaat in schijfjes gesneden
- 50g Parmezaan schilfers

Pur-pain-Italian-Parma-Mini-desem-2_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg


Bereiding:

1. Brood afbakken +-8-10min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen.

2. Besmeer de onderkant met een laagje pesto en daarop de romige champignonspread.

3. Afwerken met 1 plakje parmaham per broodje, rucola, tomaat en Parmezaan.