Recepten

Hot Dog ANTOINE (Mr Boudin)

Zwarte pens met appel & vermouthof Antoine op Thousands Islands

Ingrediënten 3-4 pers

6x bio Hot dog sesam De Trog

6x Zwarte pens Mr Boudin ANTOINE “Little gem” salade

Micro greens “Pacha”

80ml Thousand Island’s dressing

Plantaardige bakboter

Afwerking:

Geroosterde boekweit zaadjes met Nori (BuKross)

Rock chives Koppert Cress

Grilled Pineapple Relish:

200g Gegrilde ananas thijm Sud’n’Sol

50g Sjalot fijngesneden Ardo

50g Fijngesneden augurk blokjes zuur

10 Rode chili blokjes Ardo

2el Appelazijn

25ml Fruity chili sauce Rascals tastebuddies

Snuifje zout

Hotdog-hires-12_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

1.De hot dog broodjes afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 4-5 min. Laten afkoelen en een inkeping maken op het bovenste gedeelte.

2.De gegrilde ananas in fijne blokjes snijden, opwerken tot salsa met sjalot, rode chili, augurkblokjes, afsmaken met appelazijn, zout & fruity chili sauce.

3.De little gem salade plukken in volledige bladeren, spoelen en drogen.

4.De zwarte boudins ontdoen van het buitenste vel en kort bakken in een tefalpan met wat boter tot ze mooi gekleurd zijn.

5.Binnenste van het broodje besmeren met 2el Thousand island’s dressing, beleg met de salade & microgreens. Daarop de gebakken worst leggen.

6.Aftoppen met de gegrilde pineapple relish, geroosterde boekwijtzaadjes & rock chives. Enjoy!

Allergenen: Gluten, sulfiet, ei, soya, mosterd, sesam


Meer info over dit brood >