Recepten
Hot Dog ANTOINE (Mr Boudin)
Zwarte pens met appel & vermouthof Antoine op Thousands Islands
Ingrediënten 3-4 pers
6x bio Hot dog sesam De Trog
6x Zwarte pens Mr Boudin ANTOINE “Little gem” salade
Micro greens “Pacha”
80ml Thousand Island’s dressing
Plantaardige bakboter
Afwerking:
Geroosterde boekweit zaadjes met Nori (BuKross)
Rock chives Koppert Cress
Grilled Pineapple Relish:
200g Gegrilde ananas thijm Sud’n’Sol
50g Sjalot fijngesneden Ardo
50g Fijngesneden augurk blokjes zuur
10 Rode chili blokjes Ardo
2el Appelazijn
25ml Fruity chili sauce Rascals tastebuddies
Snuifje zout
1.De hot dog broodjes afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 4-5 min. Laten afkoelen en een inkeping maken op het bovenste gedeelte.
2.De gegrilde ananas in fijne blokjes snijden, opwerken tot salsa met sjalot, rode chili, augurkblokjes, afsmaken met appelazijn, zout & fruity chili sauce.
3.De little gem salade plukken in volledige bladeren, spoelen en drogen.
4.De zwarte boudins ontdoen van het buitenste vel en kort bakken in een tefalpan met wat boter tot ze mooi gekleurd zijn.
5.Binnenste van het broodje besmeren met 2el Thousand island’s dressing, beleg met de salade & microgreens. Daarop de gebakken worst leggen.
6.Aftoppen met de gegrilde pineapple relish, geroosterde boekwijtzaadjes & rock chives. Enjoy!
Allergenen: Gluten, sulfiet, ei, soya, mosterd, sesam