Recepten
Heerlijk op de BBQ: Olijfbrood / 3 kazen / Italiaanse kruiden / spek
Ideaal bij de apero. Spek rond de olijvenstreng zorgt dat het brood gaart op de BBQ en nietaan brandt. Door die super lekkere korst krijg je er echt niet genoeg van!
Ingredienten
- Bio De Trog Olijvenstreng (EP0205)
- 12-15 Gerookte spekreepjes fijn
- 300g Geraspte 3 kazen mix
- 100g Italiaanse kruiden Ardo
- Peper en zout
1. Meng de 3 kazenmix met de diepgevrozen Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Hou aan de kant voor vulling.
2. Snij de olijvenstreng in 2 in de lengte aan 1 zijde. Hou de andere zijde dicht. Rijkelijk opvullen met de kaas en kruidenmengeling.
3. Leg alle spekreepjes open naast elkaar op de breedte van het brood, rol volledig rond het brood en leg dit zo op de BBQ.
4. Laat aan alle zijden bakken gedurende +-10 à 15 minuten afhankelijk van de hitte van de BBQ. Zorg dat de kaasmix mooi gesmolten is binnenin en het spek mooi krokant is aan de buitenkant.
5. Serveer in stukjes als sharinggerecht.