Recepten
Fruity Caribbean vegan dog
Paprika, mosterd, gegrilde ananas, rode ajuin en habanero chili sauce maken deze typische Caribbean vegan hotdog heel verrassend.
Ingrediënten
- 4 vegan sandwiches Bio De Trog
- 4 Vegan type hot dogs
- Paprika tapenade Sud'n'Sol
- Graanmosterd
- “littlegem” salade
- Gegrilde ananas met thijmSud'n'Sol
- Fruity chili sauce& Rode ajuin pickled-“Rascal Taste buddies”
- Lenteajuin gesneden
1. Vegansandwiches afbakken gedurende 5-7 minuten op 180°C, hou warm.
2. Maak een inkeping in de lengte in de midden van het broodje
3. Bak of warm de veganhot dogs
4. Maak een mix van 50/50 Paprikatapenadeen graanmosterd en smeer een laagje in de inkeping van het broodje.
5. Vul met blaadjes salade en leg daarop de veganhot dog
6. Werk af met stukjes gegrilde ananas met thijm, gepekelde rode ajuin en fijn gesneden lenteajuin
7. Toppen met de fruitige habanerochili saus
Allergenen: Gluten, mosterd, aanwezige allergenen in de veganhot dogs