Recepten

Fluitje veenbes - rogge op de BBQ met chedar, spek en smokey herbs

Cranberry & RyeRye is iets typisch Noord Amerikaans, cheddar en smokey BBQ passen hier perfect in combinatie met een Bio De Trog Fluitje veenbes rogge.

 

Ingredienten:

- Bio De Trog fluitje veenbes–rogge EP0603

- 300g Geraspteoranjecheddar

- 100g Smokey BBQ kruiden Ardo

- 12-15 gerookte spek reepjes fijn

1. Meng cheddar kaas met de diepvries smokey BBQ kruiden. Hou aan de kant voor vulling.

2. Snij het broodje in 2 in de lengte aan 1 zijde. Hou de andere zijde dicht. Rijkelijk opvullen met de kaas en kruidenmengeling.

3. Leg alle spekreepjes open naast elkaar op de breedte van het brood, Rrol volledig rond het brood en leg dit zo op de BBQ.

4. Laat aan alle zijden bakken gedurende ± 10 à 15 minuten afhankelijk van de hitte van de BBQ. Zorg dat de kaasmix mooi gesmolten is binnenin en het spek mooi krokant is aan de buitenkant.

5. Serveer in stukjes als sharing gerecht.

 

Allergenen: Gluten,Lactose, Selderij