Recepten
Croustini rainbow apero board
Overheerlijke aperosharing met onze Bio De Trog Croustini's
Ingrediënten
300-500g Croustini’s De Trog
Tapenades
Whipped onion & Cheese SNS
Wortel & karwij tapenade SNS
Rode biet & Framboos tapenade SNS
Edamame & Munt tapenade SNS
Hummus met Truffel SNS
Garnituur
Geroosterde lookteentjes
Olijfolie
Peterselie
Spicy microcress
Frambozen
Saliebloemetjes
Munt
Edamame sojabonen
Sumak poeder
Truffelolie
Fleur de sel
Geconfijte geroosterde look
1 dag op voorhand
Lookteentjes
Olijfolie
Schil van citroen
Bereidingswijze
Afwerking: Op een lange plank. Schik de croustini's boven of rond de tapenades. Smeer een laag per soort tapenade en werk af als volgt:
Whipped onion en cheese: afwerken met geroosterde knoflookteentjes en de olijfolie waarin ze gebakken zijn. Fleur de sel.
Wortel en karwij tapenade: met blaadjes peterselie.
Rode biet en framboos tapenade: frambozen en saliebloemetjes.
Edamame en munt tapenade: verse sojabonen en vers gesneden munt.
Hummus met truffel: extra truffelolie, sumakpoeder en micro cress.
2. Geconfijte look uit de oven: pel 1 bollen look en hou de teentjes heel. Zet onder in olijfolie en voeg 1-2 schillen van citroen toe in een vuurvaste schaal en gaar gedurende 1 à 1u30 op 150°C tot goudbruin. Laat afkoelen.