Recepten

Croustini rainbow apero board

Overheerlijke aperosharing met onze Bio De Trog Croustini's

 

 

 

Ingrediënten

 

300-500g Croustini’s De Trog

Tapenades

Whipped onion & Cheese SNS

Wortel & karwij tapenade SNS

Rode biet & Framboos tapenade SNS

Edamame & Munt tapenade SNS

Hummus met Truffel SNS

Garnituur

Geroosterde lookteentjes

Olijfolie

Peterselie

Spicy microcress

Frambozen

Saliebloemetjes

Munt

Edamame sojabonen

Sumak poeder

Truffelolie

Fleur de sel

Geconfijte geroosterde look

1 dag op voorhand

Lookteentjes

Olijfolie

Schil van citroen

 

Bereidingswijze

 

Afwerking: Op een lange plank. Schik de croustini's boven of rond de tapenades. Smeer een laag per soort tapenade en werk af als volgt:

Whipped onion en cheese: afwerken met geroosterde knoflookteentjes en de olijfolie waarin ze gebakken zijn. Fleur de sel.

Wortel en karwij tapenade: met blaadjes peterselie.

Rode biet en framboos tapenade: frambozen en saliebloemetjes.

Edamame en munt tapenade: verse sojabonen en vers gesneden munt.

Hummus met truffel: extra truffelolie, sumakpoeder en micro cress.

2. Geconfijte look uit de oven: pel 1 bollen look en hou de teentjes heel. Zet onder in olijfolie en voeg 1-2 schillen van citroen toe in een vuurvaste schaal en gaar gedurende 1 à 1u30 op 150°C tot goudbruin. Laat afkoelen.

Croustini rainbow apero board