Recepten

Creamy pickle & paté buns

It’s all yellow, de roomkaas geeft een subtiel contrast met de pickles aan deze opvallende Yellow Burger Bun Sesam

BIO Ingrediënten (voor 4 buns)

- Yellow burger bun sesam – De Trog
- 120g Roomkaas met ajuin & bieslook “Bioferme Manhay”
- 4 plakjes Bio boerenpaté “Affligem”
- 4 EL Bio pickles “Bister”
- 1 Geraspte rode biet snuifje gerookt maldonzout
- 1 EL Honing
- 1 EL Balsamicoazijn
- Jonge mesclun salade

Pur-Pain-Yellow-Burger-bun-2_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

1. Brood afbakken +-4-5min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen.

2. Rode biet raspen en marineren met gerookt maldonzout, honing & balsamicoazijn naar smaak.

3. Broodje onderaan rijkelijk besmeren met de roomkaas.

4. 1 plakje bio “Affligem” paté erop leggen.

5. 1 El bio pickles per broodje erop.

6. Werk af met jonge mesclun salade en de geraspte rode biet.

Allergenen: Ei, Mosterd (paté) Gluten, Sesam (buns) Lactose (kaas)