Recepten

Classic Vegan Hot Dog

Even op de grill en deze classic vegan dog met gele mosterd en ketchup smaakt nog veel lekkerder.


Ingredienten:

- 4 vegansandwiches Bio De Trog

- 200g kant en klare coleslaw

- 1 “littlegem” salade

- 4 vegantype hot dogs

- Krokantje uitjes

- Tomatenketchup guiltfree Verstegen

- Gele mosterd

- Augurk schijfjes “ rascal taste buddies”

 

1. Vegan sandwiches afbakken gedurende 5 à 7 minuten op 180°C, hou warm.

2. Maak een inkeping in de lengte in de midden van het broodje.

3. Bak of warm de veganhot dogs.

4. Vul de inkeping met een blaadje salade, daarin wat coleslawdoen en de veganhot dog.

5. Afwerken met augurk schijfjes, krokante uitjes, guilt free ketchup en gele mosterd.

 

Allergenen: Gluten, aanwezige allergenen in de gekozen veganhot dog, mosterd

 

Meer info over dit broodje >