Recepten
Burger Sesam - Korean garlic & cheese bread
Everything you want, crispy, soft, chewy, garlicky, buttery sweet & savory herbs
Ingrediënten 3-4 pers
6x bio burger broodje 80g Pur Pain
Gegrilde paprika’s Delisol
Vulling:
-250g verse volle roomkaas
-50g paprika tapenade Delisol
-4el honing
-2tl sriracha sauce (optioneel) Snuifje zout
Kruidendip:
-200g boter
-100ml volle melk
-2 eetlepels honing
-4 teentjes fijngehakte look
-Gehakte peterselie naar smaak 2 eieren
-Zout
1. Snij de sesame burger buns in 6 partjes (niet tot aan de bodem)
2. Roomkaas mengen met honing, zout, paprika tapenade, Sriracha saus, doe in een spuitzak en hou aan de kant.
3. Kruidendip ingrediënten mengen au bain-marie (eieren mogen niet garen)
4. Sesam burger buns vullen met roomkaasmix
5. Dip de buns in het vloeibare mengsel en laat uitdruppen
6. Afbakken op 180°C gedurende 8-10 min tot goudbruin
7. Serveer met gegrilde paprika’s Delisol