Recepten
Asian twisted vegan dog
Een variant van de traditionele hot dog met Koreaanse smaken.
Ingrediënten:
- 4 vegan sandwiches Bio De Trog
- 4 Vegan type hot dogs
- Kant & klare Kimchi (spicy Korean cabbage)
- Sweet Korean sticky BBQ sauce Heinz
- Spicy microleaves“pachagreens”of spring onion
- Zwarte sesamzaadjes geroosterd
- Sweet chili sauce “Rascal taste buddies”
1. Vegansandwiches afbakken gedurende 5 à 7 minuten op 180°C, hou warm.
2. Maak een inkeping in de lengte in de midden van het broodje.
3. Bak of warm de veganhot dogs.
4. Vul de inkeping met de sweet Korean sticky BBQ sauce en Kimchi.
5. Plaats daarop de gegrilde vegan hot dog.
6. Werk af met sweetchili sauce, zwarte geroosterde sesam en spicy microleaves.
Allergenen: Gluten, soya, sesam, aanwezige allergenen in de vegan hot dogs