Recepten
Ardeens brood “Niçoise”
Ardeens brood “Niçoise” met artisjoktapenade van Sud'n'Sol als basis voor de tonijnsalade.
Ingrediënten
- 2 Snedes DE TROG Bio Ardeens brood EP0130
- Tapenade Capri olive Sud'n'Sol
- Tonijn in blik met olie
- Artisjok tapenade Sud'n'Sol
- Gebroken boontjes Ardo
- Zwarte olijf schijfjes Ardo
- Gemarineerde artisjok Sud'n'Sol
- Reepjes vers gesneden rode ajuin
- Appel kappertjes op azijn
- Olijfolie extra vierge
- Rucola blaadjes
- Zwarte peper
- Grof zeezout
1. Brood afbakken ± 8 à 10 min op 180°C, snij in snedes.
2. Meng de tonijn met gelijke een hoeveelheid artisjok tapenade tot een spreadsalade
3. Blancheer de groene boontjes kort in gezouten water en laat afkoelen onder koud stromend water.
4. Leg onderaan het brood een laagje tomatentartaar en daarop de tonijnsalade.
5. Dresseer het brood met gemarineerde artisjok, boontjes, olijven, rode ajuin en kappertjes.
6. Werk af met rucolablaadjes, peper en grof zout en een druppel olijfolie
Allergenen: Gluten, Sulfiet(azijn)
Meer info over dit brood >