Recepten

All veggies, muhammara & grilled tofu baguette

Geniet van een op en top vegan lunch met een Vitali Pur Pain broodje.

BIO Ingrediënten (voor 4 baguettes)

- 4x Vitali Pur Pain EP0409
- 160g Muhammara spread “de Hobbit”
- 200g Tofu met hazelnoot (of smokey tempeh) “de Hobbit”
- Zoete sojasaus
- Gepekelde augurk schijfjes “Biolan
- 3 Geraspte groenten (oranje & witte wortel, pastinaak)
- 2EL Appelazijn
- 1tl Zout
- Rode biet blad salade
- Granaatappelpitjes (optioneel)

De-Trog-All-veggies-Vitali-Pur-Pain-2_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg

Bereiding:

1. Brood afbakken +-6-7 min op 180°C, snij in 2 en laat afkoelen.

2. De tofu in platte reepjes snijden en grillen, marineren in zoete sojasaus, afkoelen.

3. Alle groenten fijn raspen en licht marineren in appelazijn en zout.

4. Bestrijk de onderkant van de baguette met muhammara en plaats daarin de gegrilde tofu of tempeh.

5. Beleg met gepekelde augurkschijfjes, rijkelijk geraspte groentemix en de rode biet salade. Optioneel granaatappelpitjes toevoegen.