Recepten
A French Toast Twist
Een verwarmend feestelijk ontbijt voor gezin, familie en vrienden
Ingrediënten
6 Kerststerren met Nigellazaad
Pudding bereiding
3 eieren large
60g suiker
1 tl vanille extract
250ml melk
150ml volle room
Garnituur
60g zachte boter
Bereidingswijze:
1. Kerst sterren: Prik met een vork de onderkant van
kerststerren in. Leg de sterren aan de kant.
2. Pudding: Klop de eieren en de suiker tot een wit-achtige
massa, smaak af met vanille extract. Meng hieronder de room
en de melk tot een homogene massa.
3. Bereiding: Boter een ovenschaal in, extra boter aan de kant
houden voor de bovenkant van de kerststerren.
Schik de kerststerren in de ovenschaal en overgiet met de helft
van het puddingmengsel. Laat voor 30 minuten intrekken.
4. Afbakken: Giet het resterende mengsel over de sterren en
voeg een klein toefje boter op de bovenkant van de broodjes
toe. Bak af op 175°C gedurende 45 minuten tot de broodjes
wat opgeblazen zijn en goudbruin aan de bovenkant.
5. Tip: serveer met vers vanille-ijs of werk af met rood fruit
voor een extra Christmas vibe.