Recepten

A French Toast Twist

Een verwarmend feestelijk ontbijt voor gezin, familie en vrienden

 

 

 

Ingrediënten

 

6 Kerststerren met Nigellazaad

Pudding bereiding

3 eieren large

60g suiker

1 tl vanille extract

250ml melk

150ml volle room

Garnituur

60g zachte boter

 

Bereidingswijze:

 

1. Kerst sterren: Prik met een vork de onderkant van

kerststerren in. Leg de sterren aan de kant.

2. Pudding: Klop de eieren en de suiker tot een wit-achtige

massa, smaak af met vanille extract. Meng hieronder de room

en de melk tot een homogene massa.

3. Bereiding: Boter een ovenschaal in, extra boter aan de kant

houden voor de bovenkant van de kerststerren.

Schik de kerststerren in de ovenschaal en overgiet met de helft

van het puddingmengsel. Laat voor 30 minuten intrekken.

4. Afbakken: Giet het resterende mengsel over de sterren en

voeg een klein toefje boter op de bovenkant van de broodjes

toe. Bak af op 175°C gedurende 45 minuten tot de broodjes

wat opgeblazen zijn en goudbruin aan de bovenkant.

 

5. Tip: serveer met vers vanille-ijs of werk af met rood fruit

voor een extra Christmas vibe.

A French Toast Twist