Winterse hamburgers bij Mealhero

Nieuws
Mealhero Burger 3
06
01

Het begin van jaar luidt ook het winterseizoen in. De leuke winterse marktjes zullen we dit jaar moeten missen. Maar niet de geweldige hamburgers en raclette kaas! Voor de allereerste keer – ooit – vind je bij Mealhero nu … hamburgers.

Samen met Pur Pain van Biobakkerij De Trog hebben ze bij Maelhero enkele winterse burgers bedacht. De ambachtelijke broodjes bak je kort af in de oven terwijl jouw stomer de burger en bijpassende groentjes bereidt. Een match made in heaven!

Mealhero Burger 2

Klassieke winter Pur Pain hamburger

Voor onze klassieke winter hamburger bak je een Pur Pain burgerbroodje van meergranendeeg afgewerkt met getoaste granen en zaden. Tussen dit heerlijke broodje leggen we een burger gemaakt van gemengd gehakt die we garnieren met kaas, uien konfijt, gegrilde paprika’s en een mix van barbecue kruiden.

Winter veggie Pur Pain hamburger

Wie verzot is op een traditionele hamburger maar dan liever zonder vlees hebben we een heerlijk vegetarisch alternatief. Als basis gebruiken we hetzelfde meergranenbroodje aangevuld met uienkonfijt en gegrilde paprika en met een plak raclette kaas.

Onze vegetarische burger is gemaakt op basis van soja en tarwe-eiwit afgewerkt met peterselie en BBQ kruiden.

Mealhero Burger 4
Mealhero Burger 4

Winter vegan Pur Pain hamburger

Of je nu veganist bent of enkel af en toe vleesloos wil eten, met deze hamburger zit je altijd goed. Het Pur Pain veganbroodje bevat geen broodverbeteraars en uiteraard ook geen producten van dierlijke oorsprong.

Deze heerlijke plantaardige bun is afgewerkt met sesam & nigella zaden. En de raclette kaas vervangen we door kaas zonder dierlijke melk dus vegan ten top!

Loopt het water al in je mond?

Alle broodjes van Pur Pain zijn ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.

Deze keer kook je dus niet enkel met jouw stomer maar gaan jouw stomer en jouw oven hand-in-hand. Dit gezonde en lekkere comfortfood is een welgekomen alternatief tijdens deze bizarre winterperiode.

Heb jij er al zin in? Stel snel je persoonlijke menu samen want deze winterburgers zijn tijdelijk beschikbaar.


Bestel op
https://www.mealhero.me/blog/2...