Vitali Pastrami Pesto

Recept
De Trog Vitali Pastrami Pesto 2
07
10

De bio vitali is een rijk gevuld broodje op basis van tarwebloem, havervlokken, tarwevlokken en gerstemout. Ideaal voor een gezonde broodcreatie met een verrassende smaak.

Schermafbeelding 2019 04 09 Om 14 00 21

Benodigdheden:

- Bio Vitali Baguette: 1 st/pp
- Pastrami plakjes: 40 gr/pp
- Ardo edamame boontjes: 20 gr/pp
- Ricotta: 40 gr/pp
- Groene pesto Delisol: 40 gr/pp
- Gegrilde groentenmix Delisol: 40 gr/pp
- Rucola: 4 gr/pp

1. Meng ricotta & groene pesto Delisol in verhouding 50/50 %.
2. Blancheer de edamame boontjes kort in gezouten water, spoel af in koud water.
3. Bak het Bio Vitali broodje af 5 à 8 min op 180°C en laat afkoelen.
4. Snij het broodje in 2 in de lengte.
5. Beleg het broodje met onderaan ricotta pesto mix.
6. Daarop de afgekoelde edamame boontjes & rucola.
7. Werk af met gegrilde groenten en plakjes Pastrami.

Meer info over de Bio Vitali Baguette >