Ontmoet “The Chameleon Bread Cook”

Nieuws
17
08

Breng een gepassioneerde bakker en een Rock & Roll chef samen en het klettert van ideeën rond vernieuwende biobrood gerechtjes.

De Trog Chameleon Cook Kitchen

Reeds geruime tijd inspireert Bavo De Boever, The Chameleon Cook, ons bij Bio Bakkerij De Trog met recepten voor het beleggen van ons heerlijk biobrood. Vandaag willen we een stap verder gaan. Ambachtelijk biobrood kan in de keuken veel meer betekenen.

Hendrik, onze meesterbakker, en Bavo, The Chameleon Cook, willen de culinaire professional en de creatieve foodlovers inspireren. We gaan maandelijks meerdere malen verfrissend aan de slag met een variatie aan Pur Pain broden. Onze creaties zijn toegankelijk voor elke broodfan.

We nemen onze tijd en creëren pure eerlijke gerechtjes met onze smaakrijkste biobroden. Ambacht, passie en creativiteit in combinatie met eerlijk biologische producten staan centraal. Zo dragen we bij tot een meer bewuste en duurzame samenleving. Bavo De Boever voegt er zijn vleugje Rock & Roll aan toe.

Ontmoet elke maand Bavo, de Rock & Roll chef, in onze receptvideo’s. Probeer ze uit, ga er creatief mee aan de slag en laat ons zeker weten wat je er van vond.

https://www.instagram.com/cham...
https://www.facebook.com/chame...

De Trog Pur Pain The Cameleon Cook Low Res