Food Waste Awards: Vote For Bio De Trog Croustini

Nieuws
2 C75 E538 7052 4 C34 82 C9 2 C961554 E9 B0
01
03

Croustini: smakelijke sneden geroosterde baguette met olijfolie, zwarte peper, fleur de sel ,rozemarijn, tijm, bonenkruid en marjolein!

VOTE FOR BIO DE TROG

Onze Croustini zijn genomineerd voor de Food Waste Awards!
Alles hangt nu af van een publieke stemming, wij steunen op onze Bio De Trog community.
Breng hier je stem uit!

Baguette

Duurzaamheid gaat verder dan op productioneel vlak inspanningen leveren en je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk proberen te houden. Als organisatie maken wij een bewuste keuze tot waardecreatie. Uiteraard heeft het bedrijf een gezond winstoogmerk, gezien het moet blijven kunnen investeren om ambities waar te maken. Tegelijkertijd willen we van waarde zijn voor de wereld om ons heen. Destijds een sprong in het diepe, maar inmiddels voelt iedereen het aan als een natuurlijk onderdeel van ons bedrijf.

Gezien onze schaal, maar vooral gezien onze ambachtelijke manier van produceren worden wij op regelmatige basis geconfronteerd met foutratio’s binnen de verschillende afdelingen van de bakkerij. Om die reden gaan wij als bedrijf permanent op zoek naar ecologische en duurzame oplossingen. In tijden waar honger nog steeds een van de meest urgente ontwikkelingsuitdagingen is, maar de wereld meer dan genoeg voedsel produceert – en erger nog, weggooit, is het aan de private sector om het voortouw te nemen. Het weggooien van voeding druist dan ook lijnrecht in tegen onze waarden.

Baguette2
Troggeling

Een van onze doelstellingen is dan ook het aanbieden van gerecycleerd brood. Onder het motto make waste create gaan wij als bedrijf op zoek naar food waste reduction oplossingen. Zo kwamen we sinds kort op de proppen met ons eigen ’s werelds eerste bread red ale: Troggeling.

Ditmaal pakken we het anders aan met broodcroutons vervaardigd met uitval van baguettes.

Croustini: smakelijke sneden geroosterde baguette met olijfolie, zwarte peper, fleur de sel ,rozemarijn, tijm, bonenkruid en marjolein!

Een ware smaaksensatie inzetbaar als crusty touch in soep of saus, ingrediënt in een salade, als bruschetta voor dips, … laat je creativiteit de vrije loop!

We schreven ons tevens in voor de Food Waste Awards 2019 met onze croustini's. Momenteel zitten we in de finale, alles hangt af van een publieke stemming.

Stemmen kan u hier!

9 A1749 C3 D9 F5 465 E 8 E2 A 6 A335331 D31 C