Festivaltijd!! Tijd voor hamburgers en hotdogs!

Nieuws
28
22
06

Het begin van de zomer luidt traditiegetrouw ook het festivalseizoen in. De sfeer van gras, kraampjes, allerlei geuren, lachende gezichten, dreunende boxen. Tijd om uitgebreid te tafelen is er niet. Om toch voor kwaliteit en gemak te kiezen hebben wij de oplossing : onze burgerbroodjes met getoaste granen en hotdogbroodjes met pompoenpitten! Hiermee is ons gezond en lekker fastfoodconcept een welgekomen alternatief tijdens de dagen waarin je je voluit voor de muziek en de sfeer wilt smijten.

Burgerbroodje met getoaste granen en zaden (Art. EP0380 )

Burgerbroodje vervaardigd met licht zoet meergranen deeg. Dit gezonde broodje is bovendien afgewerkt met getoaste granen en zaden. Het deeg bevat zaden (lijnzaad, pompoenzaad, havervlokken) en getoaste zaden (sesam en zonnebloem)! 
De getoaste zaden geven een heel specifieke, rijke, artisanale smaak aan het broodje. 

Klik hier voor meer informatie over dit product

Zacht ‘hautedog’broodje met licht gesuikerde smaak. (Art. EP352)

Hotdog broodje met zachte structuur en licht zoete toets. De pompoenzaden geven een extra dimensie aan de smaakbeleving. Een broodcreatie die bijdraagt aan de extra uitstraling van het “ haute dog “ concept. Nog even kort opwarmen voor het serveren voor een ideale smaakbeleving. Ook op de grill komt dit broodje tot zijn recht!

Klik hier voor meer informatie over dit product

Zoals al onze producten zijn deze twee parels ambachtelijk vervaardigd en gemaakt met uitsluitend biologische ingrediënten.